ТЕХНОЛОГІЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ АСИНХРОННИХ ДВИГУНІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВНУТРІШНЬОЇ ЄМНІСНОЇ КОМПЕНСАЦІЇ РЕАКТИВНОЇ ПОТУЖНОСТІ - Чуєнко, Р.М. (Energy and Automation, 2015)
Запропоновано технологію модернізації асинхронних двигунів із використанням внутрішньої ємнісної компенсації реактивної потужності