ВПЛИВ ЯКОСТІ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В РОСЛИННИЦТВІ - Синявський, О.Ю.; Савченко, В.В. (Energy and Automation, 2015)
Наведено результати досліджень впливу відхилення показників якості електроенергії на технологічні процеси на зернотоках, у спорудах захищеного грунту, овоче- та фруктосховищах. Встановлені технологічні збитки при відхиленні показників якості електроенергії від номінального значення.