ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДІЇ ЕНЕРГІЇ ОПТИЧНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ НА СТРУКТУРИ БІОЛОГІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ - Червінський, Л.С.; Романенко, О.І.; Луцак, Я.М.; Назаренко, І.П. (Energy and Automation, 2015)
Проведено теоретичне дослідження взаємодії фотонів оптичного випромінювання  з електронами опромінюваних структур на основі законів квантової біофізики