КОНТРОЛЬ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ РОБОТИ ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНИХ МОДУЛІВ У КОГЕНЕРАЦІЙНИХ УСТАНОВКАХ - Рутило, М.І. (Energy and Automation, 2015)
Обґрунтовано необхідність створення систем керування режимами роботи термоелектричних модулів у теплогенераторних когенераційних установках. Запропоновано алгоритм визначення температури гарячої поверхні модуля за його електричними параметрами. Створено імітаційну модель системи керування режимами роботи термоелектричного модуля на базі запропонованого алгоритму.