ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИЙ КОМПЛЕКС З КОМПЕНСОВАНИМИ АСИНХРОННИМИ МАШИНАМИ - Чуєнко, Р. М.; Макаревич, С. С.; Гаврилюк, В. В. (Energy and Automation, 2015)
Запропоновано конструкцію електромеханічного комплексу із компенсованими асинхронними машинами.