МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУТЕПЛООБМІНУ НЕІЗОТЕРМІЧНИХ ПОВЕРХОНЬ ПРИ РОЗВИНУТІЙ ВИМУШЕНІЙ ТЕЧІЇ В ТРУБНИХ КАНАЛАХ - Горобець, В. Г. (Energy and Automation, 2015)
Розроблено методику розрахунку теплопереносу в трубних каналах за умов вимушеної конвекції, яка враховує вплив неізотермічності поверхні каналу та градієнта температур на коефіцієнт тепловіддачі.