АНАЛІЗ ДОЦІЛЬНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФОТОЕЛЕКТРИЧНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЗАЛЕЖНО ВІД КЛІМАТИЧНИХ УМОВ ТА ПОТУЖНОСТІ СПОЖИВАЧА - Антипов, Є.О. (Energy and Automation, 2015)
Розглядається можливість використання енергозберігаючих систем енергозабезпечення споживачів з використанням сонячної енергії. Розрахована необхідна кількість фотоелектричних перетворювачів залежно від кліматичних умов та електричної потужності споживача.