АЕРАЦІЯ І МАСООБМІН ПРИ КУЛЬТИВУВАННІ КОРМОВИХ ДРІЖДЖІВ - Ободович, О. М.; Іваницький, Г. К.; Сидоренко, В. В.; Борхаленко, Ю. О. (Energy and Automation, 2016)
Проведено дослідження щодо впливу параметра частота пульсацій на швидкість перенесення маси кисню в процесі вирощування кормових дріжджів на післяспиртовій барді при її обробці методом дискретно-імпульсного введення енергії. на-Максвелла. Представлена конкретная зависимость скорости производства энтропии.