ВПЛИВ МАСОПЕРЕНОСУ НА КІНЕТИКУ ПРОЦЕСУ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО СИНТЕЗУ - Ободович, А. Н.; Іваницький, Г. К.; Сидоренко, В. В.; Подобій, О. В. (Energy and Automation, 2016)
Наведено аналіз особливостей масопереносу кисню в культуральних рідинах у процесі вирощування кормових дріжджів.