ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СПАЛЮВАННЯ ТВЕРДОЇ БІОМАСИ У ТЕПЛОГЕНЕРАТОРАХ - Загородній, Р. (Енергетика і автоматика, 2015)
Проаналізовані чинники, які впливають на ефективне спалювання твердої біомаси у теплогенераторах. Запропоновано регулювати подачу палива і повітря у визначеному співвідношенні на основі аналізу складу димових газів.