ВИЗНАЧЕННЯ СТАНУ БІОЛОГІЧНОГО ОБ’ЄКТА ПРИ ЗБЕРІГАННІ ПІСЛЯ ОБРОБКИ - Музиченко, В.А. (Енергетика і автоматика, 2015)
На прикладі рослинної продукції з соковитими тканинами отримані аналітичні залежності, які описують вплив режимів обробки та тривалості зберігання біологічного об’єкта на ефективність цього процесу. Розроблені передумови створення системи керування біологічними об’єктами з використанням зворотного зв’язку від об’єкта обробки та зберігання.