ВИЗНАЧЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ЕЛЕКТРОПРИВОДА ПОТОКОВО-ВИРОБНИЧИХ ЛІНІЙ БІОГАЗОВИХ УСТАНОВОК - Подобайло, В.Г.; Потапенко, М.В.; Семенова, Н.П.; Гайдукевич, С.В. (Енергетика і автоматика, 2015)
Приведена методика визначення статичної і динамічної стійкості електропривода при проектуванні потокових ліній біогазових установок.