Електрофізичні методи ремедіації грунту та грунтових вод - Посудін, Ю.І. (Енергетика і автоматика, 2015)
Розглядаються електрофізичні методи ремедіації грунту та грун-тових вод. Надається критичний аналіз існуючих методів. Доведено, що електрофізичні методи характеризуються незаперечними перевагами, які обумовлюють їх широке застосування.