Аналіз когенераційного енергопостачання за відсутності зв’язку з єдиною електромережею - Феофілов, І.В. (Енергетика і автоматика, 2015)
Проаналізовані існуюча та запропонована схеми енергопостачання на базі когенераційної технології в умовах відсутності зв’язку з єдиною електромережею з точки зору економії первинного палива та строку окупності використаного обладнання.