Вплив частоти струму на технологічні та енергетичні характеристики молочних сепараторів - Рамш, В.Ю. (Енергетика і автоматика, 2015)
Проведені дослідження впливу частоти струму на кутову швидкість, технологічні та енергетичні характеристики молочних сепараторів. Встановлено залежності продуктивності, моменту статичних опорів молочного сепаратора та питомої витрати електроенергії від частоти струму.