Екологічно безпечні електротехнології знезараження та покращення посівних якостей насіння сільськогосподарських культур - Берека, О.М.; Усенко, С.М. (Енергетика і автоматика, 2015)
Представлено екологічно безпечний спосіб знезараження та покращення посівних якостей насіння сільськогосподарських культур та технічні засоби його реалізації.