Розрахунок параметрів контура для створення притискаючого зусилля в електротехнічному комплексі для зниження залишкових напружень - Кондратенко, І.П.; Жильцов, А.В.; Васюк, В.В. (Енергетика і автоматика, 2015)
Розраховані параметри електричного контура для створення заданого притискаючого зусилля і часу його дії в електротехнічному комплексі для зниження залишкових напружень.