КОМБІНОВАНА СИСТЕМА ЕНЕРГОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВАЧІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ТРАДИЦІЙНИХ ТА АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ І АКУМУЛЯТОРІВ ЕНЕРГІЇ - Антипов, Є.О. (Енергетика і автоматика, 2015)
Розглядається можливість створення енергозберігаючих систем енергопостачання споживачів з використанням сонячної енергії та акумуляторів енергії. Обґрунтована необхідність використання акумулятора теплоти, що працює на фазових перетвореннях теплоакумулюючого матеріалу, в складі таких систем. mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-ansi-language:UK;mso-fareast-language: RU;mso-bidi-language:AR-SA’>Запропоновано імітаційні моделі інтелектуальних систем керування технологічними процесами дозування компонентів сумішей під час виробництва твердого біопалива та використання його у теплогенераторах.