ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ СИСТЕМ КЕРУВАННЯ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИМИ КОМПЛЕКСАМИ АГРАРНИХ ВИРОБНИЦТВ - Дудник, А.О.; Лисенко, В. П. (Енергетика і автоматика, 2015)
У роботі наведені результати досліджень принципів побудови систем автоматичного керування агропромисловим виробництвом, які знаходяться під впливом природних збурень, з метою підвищення енергоефективності, ресурсозбереження і продуктивності.