ВИКОРИСТАННЯ ДОВІДНИКОВОЇ БАЗИ ДАНИХ ДЛЯ ТЯГОВОГО РОЗРАХУНКУ КОНВЕЄРІВ, ЩО ПРОЕКТУЮТЬСЯ - Кіктєв, М.О. (Енергетика і автоматика, 2015)
Стаття присвячена методиці проектуванню бази даних для розрахунку тягового фактору стрічкових конвеєрів та програмній реалізації для конвеєрів, стрічка яких є одночасно тяговим і вантажонесучим органом і які встановлюються в прямолінійних в плані підземних виробках вугільних і сланцевих шахт. Розглянуто другий варіант методики проектування конвеєра, що припускає її установку в конкретній виробці.