СИСТЕМА ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ КРИТЕРІЇВ ЯК ОСНОВА УМОВ КРИТЕРІАЛЬНОЇ РЕАЛІЗОВАНОСТІ ПРИ АВТОМАТИЗОВАНОМУ СИНТЕЗІ РОБОТИЗОВАНИХ МЕХАНОСКЛАДЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Кирилович, В. А. (Енергетика і автоматика, 2015)
За результатами аналітичних узагальнень запропоновано систему критеріїв вибору оптимальних роботизованих механоскладальних технологій. Поряд з іншими детально описано зміст, розкрито сутність та наведені аналітичні вирази для розрахунку пропонованих техніко-екномічних критеріїв, будь-який з них може використовуватися як глобальний критерій оптимальності при виборі роботизованої механоскладальної технології із їх кінцевої множини, що синтезовані на відомому технічному базисі гнучкої виробничої комірки