ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГІЇ СОНЦЯ ДЛЯ СУШІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ - Шеліманова, О. В. (Енергетика і автоматика, 2015)
Виконано аналіз існуючих типів конвективних сушарок, що використовують енергію Сонця. Запропновано конструкцію атмосферної сушарки, створеної на базі весняної теплиці, в якій підведення теплоти відбувається за рахунок природної конвекції.