ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ ЩОДО РОЗМІЩЕННЯ ВАКУУМНИХ РЕКЛОУЗЕРІВ У РОЗПОДІЛЬНИХ МЕРЕЖАХ - Гай, О. В.; Заводовський, О. О.; Петров, П. В. (Енергетика і автоматика, 2015)
Проведено порівняльний аналіз ефективності застосування програмних продуктів щодо розміщення вакуумних реклоузерів в розподільних мережах. Наведено приклади та поставлено завдання подальших досліджень.