АВТОМАТИЗАЦІЯ ОБЛІКУ ПОКАЗНИКІВ ПРИДАТНОСТІ СОРТІВ ДО ПОШИРЕННЯ В УКРАЇНІ - Голуб, Б. Л.; Трохименко, В. Ю. (Енергетика і автоматика, 2016)
Розглянуто автоматизацію обліку показників придатності сортів до поширення в Україні та описано етапи їх виконання. Зображено основні блоки обліку показників придатності сортів, на основі яких спроектована топологія та діаграма прецедентів. Запропоновано вдосконалити програмне забезпечення та використання сучасних OLAP-технологій для здійснення аналізу даних, що буде базуватися на використанні сховища даних.