ОЦІНКА ВИХОДУ ТЕПЛОВИХ ВТОРИННИХ ЕНЕРГОРЕСУРСІВ ДЛЯ РІЗНИХ ОБ'ЄКТІВ ЕНЕРГЕТИЧНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ - Феофілов, І.В. (Енергетика і автоматика, 2015)
На підставі запропонованого підходу до визначення ТВЕР виконано оцінку виходу ТВЕР для різних об’єктів енергетичного господарства України на прикладі 2000 р.