ДОСЛІДЖЕННЯ ІНФОРМАТИВНОСТІ МЕТОДІВ ВИПРОБОВУВАНЬ НАПРУГОЮ ІЗОЛЯЦІЇ ЕМАЛЬОВАНИХ ПРОВОДІВ - Євтух, П.С.; Вакуленко, О.О. (Енергетика і автоматика, 2015)
Встановлена низька інформативність стандартних методів випробовувань напругою ізоляції обмоткових емальованих проводів внаслідок значного перевищення напруг пробою. Доведено перевагу статистичного моделювання при дослідженні реального стану дефектності ізоляції емальпроводів у вихідному стані та після намотування обмоткових елементів.