СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ЕКСПЕРИМЕНТУ ДОСЛІДЖЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ИИИТЕХНОЛОГІЧНА СИСТЕМА – БІОЛОГІЧНИЙ ОБЄКТ’’ - Лукач, В.С.; Кушніренко, А.Г. (Енергетика і автоматика, 2015)
Статистичний аналіз результатів двофакторного експерименту при дослідженні енергетичних характеристик ИИИтехнологічна система – біологічний об’єкт’’ та побудова імітаційної моделі.