РАНЖУВАННЯ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ РЕЖИМАМИ ЕЛЕКТРОСПОЖИВАННЯ ЗА ЕКСПЕРТНОЮ ОЦІНКОЮ - Петрова, К. Г.; Серебренніков, С. В. (Енергетика і автоматика, 2015)
Досліджено селективність методів регулювання режимів електроспоживання для виокремлених рівнів регіональної електроенергетичної системи. Статистично обґрунтовано пріоритет застосування певного методу на кожному з рівнів.