Синтез озону в зерновій масі під дією електричного поля високої напруженості - Берека, О.М.; Усенко, С.М. (Енергетика і автоматика, 2015)
Представлена дослідна установка для знезаражуючої обробки зернової маси озоном та результати досліджень розрядних процесів у зерновій масі під дією електричного поля високої напруженості.