Метрологічний аспект при дослідженні електричної міцності емальованого покриття обмоткових проводів - Євтух, П. С.; Вакуленко, О. О. (Енергетика і автоматика, 2015)
Встановлена необхідність додаткового дослідження причин появи анормальних значень при стандартних методиках випробовувань напругою ізоляції обмоткових емальованих проводів. Доведена перевага статистичного моделювання при дослідженні емальованого покриття безпосередньо у місцях розташування послаблень і дефектів ізоляції.