Теоретичні дослідження параметрів електромагнітного поля індуктора - Лукач, В.С.; Кушніренко, А.Г. (Енергетика і автоматика, 2015)
Електротехнологія передпосівного обробітку насіння сільськогосподар-ських культур в електромагнітному полі розглядається як система, яку можна теоретично та експериментально змоделювати і на основі отриманої моделі проаналізувати зв’язки основних чинників параметрів електротехнологічного обладнання та фізіологічних властивостей біологічного об’єкту. Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень картини елек-тромагнітного поля робочої зони технологічного вузла установки, перевірка на адекватність теоретичної моделі з експериментальною.