Енергозбереження в системах теплопостачання теплиць на основі технології теплових труб - Лазоренко, В.О. (Енергетика і автоматика, 2015)
Проведений порівняльний аналіз різних типів теплообмінників для утилізації низькопотенціальних вторинних енергоресурсів. Розроблена схема системи теплопостачання теплиць з використанням промислових калориферів, що працюють у режимі теплових труб. Визначено енергоефективність її роботи.