Використання сонячної енергії для пасивного обігріву будівель взимку - Опришко, О.О.; Зубков, І.С. (Енергетика і автоматика, 2015)
Приведені результати експериментальних досліджень температури в приміщенні з дахом із стільникового полікарбонату. Запропоновано використовувати електричний нагрівальний кабель для очистки прозорого даху від снігу.