Коронно-розрядний електроозонатор для безперервної дезінфекції яєць в інкубаторі - Бархатов, О.М.; Ковальчук, І.М.; Румянцев, О.О.; Сливка, Ю.В.; Попов, А.О. (Енергетика і автоматика, 2015)
Запропоновані рекомендації щодо інженерних розрахунків параметрів та конструюванню електроозонаторів для системи озонування повітряного середовища інкубатора.