Розрахунок розподілу магнітного поля індукційних пристроїв виявлення феромагнітних тіл - Богатирьов, Ю.О.; Гулевський, В.Б. (Енергетика і автоматика, 2015)
В статі розглянуто вплив феромагнітного тіла на загальний розподіл магнітного поля пристрою виявлення індукційного типу, з урахуванням неоднорідності його магнітного поля з подальшим експериментальним підтвердженням отриманих результатів.