Основи приготування ефективних добрив і агрохімікатів методом дискретно-імпульсного вводу енергії - Драганов, Б.Х.; Борхаленко, Ю.А. (Енергетика і автоматика, 2015)
Наведена математична модель гідродинамічних і тепломасообмінних процесів обумовлених дискретно-імпульсного вводу енергії. Виконаний аналіз даних, отриманих методом СFD-моделі. Визначений рівень ефективності добрив і агрохімікатів при їх гомогенізації дискретно-імпульсним вводом енергії.