Використання нейронечітких технологій в системах керування електротехнологічними комплексами - Луцик, І.Б. (Енергетика і автоматика, 2015)
У статті розкрито можливості застосування нейронечітких технологій у системах керування електротехнологічними комплексами з метою зменшення енерговитрат і дотримання необхідних технологічних вимог