Дослідження роботи асинхронних електродвигунів при несиметрії напруг в усталених режимах - Стьопін, Ю.О.; Кушлик, Р.В.; Пєрова, Н.П. (Енергетика і автоматика, 2015)
Робота присвячена дослідженню роботи асинхронних електродвигунів при несиметрії напруг у сільськогосподарських електричних мережах. Приведена математична модель електромагнітного розрахунку параметрів електродвигунів в усталених режимах при несиметрії напруг.