Вплив відхилення напруги на роботу електроприводу дробарки - Куценко, Ю.М. (Енергетика і автоматика, 2015)
Проведено дослідження впливу відхилення напруги на кутову швидкість дробарок. Визначено можливість прямого пуску електродвигуна приводу дробарки та умови стійкості роботи електродвигунів, що працюють в виробничих умовах.