Утилізація діоксиду вуглецю шляхом промислового вирощування мікроводоростей в енергосистемі на базі паливного елементу - Пальчик, А.О.; Бурега, Н.В.; Фендьо, О.М. (Енергетика і автоматика, 2015)
Запропонована структурна схема енергетичної системи на основі фотоанаереобних біотехнологій та твердооксидного паливного елемента.