УПРАВЛІННЯ І ПОГОДЖЕННЯ АНТРОПОГЕННОЇ ДІЇ З РЕЖИМАМИ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ НА ТВАРИННИЦЬКИХ КОМПЛЕКСАХ - Чміль, А. (Енергетика і автоматика, 2015)
Визначена структура і склад інформаційних потоків системи погодження антропогенної дії на навколишнє природне середовище з режимами природокористування. Запропоновано діагностувати стан екологічних об’єктів на основі коефіцієнту екологічної безпеки.