СИСТЕМИ ВОДОПОСТАЧАННЯ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ І ЇХ ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОСНАЩЕННЯ - Василенков, В.Є. (Енергетика і автоматика, 2015)
Приведено системи водопостачання в сільському господарстві і досліджено їх технологічне оснащення.