ВПЛИВ МАГНІТНОГО ПОЛЯ НА ЗМІНУ ОКИСЛЮВАЛЬНО-ВІДНОВНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ - Савченко, В.В.; Синявський, О.Ю.; Назаренко, І.П. (Енергетика і автоматика, 2015)
Наведено результати досліджень зміни окислювально-відновного потенціалу (ОВП) водних розчинів під дією магнітного поля. Встановлено залежності зміни ОВП водних розчинів солей від режимних параметрів обробки в магнітному полі. Визначено оптимальні параметри обробки.