ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИЙ КОМПЛЕКС З КОМПЕНСОВАНИМИ АСИНХРОННИМИ МАШИНАМИ - Чуєнко, Р. М.; Макаревич, С. С.; Гаврилюк, В. В. (Енергетика і автоматика, 2015)
Запропоновано конструкцію електромеханічного комплексу із компенсованими асинхронними машинами.