ДОСЛІДЖЕННЯ ДЕЯКИХ ГІДРАВЛІЧНИХ ЯВИЩ ЗА ДОПОМОГОЮ МОДЕЛЕЙ - Василенков, В. Є. (Енергетика і автоматика, 2015)
Наведено основні моделі, які використовуються при теоретичних і експериментальних дослідженнях в гідравліці.