СПОСІБ НАНЕСЕННЯ ЖИВИЛЬНО-ЗАХИСНИХ РОЗЧИНІВ В ЕЛЕКТРИЧНОМУ ПОЛІ КОРОННОГО РОЗРЯДУ НА ОБ'ЄКТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ - Іноземце, Г. Б.; Окушко, О. В. (Енергетика і автоматика, 2015)
Розглянуто принципово новий спосіб зарядки живильно-захисних розчинів при нанесенні їх в електричному полі на рослинні об'єкти