ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛООБМІННОГО АПАРАТА НОВОЇ КОНСТРУКЦІЇ - Горобець, В. Г.; Троханяк, В. І.; Богдан, Ю.О. (Енергетика і автоматика, 2015)
Розроблено та виготовлено експериментальну установку на основі теплообмінників-рекуператорів нової конструкції з компактним розміщенням пучків труб, у яких як охолоджуючий теплоносій використовується вода з підземних свердловин. Проведено порівняння результатів чисельного розрахунку математичного моделювання та експериментальних даних з тепловіддачі трубного пучка за допомогою статистичного аналізу.