Концептуальні засади "землеустрою - 2030" - Третяк, А. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Обґрунтовано концептуальні засади розвитку землеустрою як системи реа‐ лізації земельної політики держави щодо збалансованого (сталого) розвитку суспільства. Мета, характер, зміст, обґрунтування видів, форм і особливос‐ тей розвитку землеустрою повинні базуватися на системі комплексної реалі‐ зації земельної політики стосовно природно‐екологічного, адміністративно‐ територіального, властністного та господарського блоків земельного уст‐ рою України.