Основні засади планування землекористування населених пунктів - Стацький, Д. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Розглянуто сучасний стан землекористування населених пунктів, основні проблеми та перешкоди для їх сталого екологічного розвитку шляхом плану‐ вання землекористування населених пунктів. Визначено об’єкт, предмет, функції, принципи та вимоги до планів землекористування населених пунктів