Моніторинг стану земельних ресурсів дельтоподібних утворень каскаду водосховищ річки Дніпро засобами геоінформаційних систем - Богданець, В. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Розглянуто проблемні питання моніторингу земельних ресурсів, утворених гідроморфними ландшафтами дельтоподібних утворень у системі водосхо‐ вищ річки Дніпро – Київському, Канівському, Кременчуцькому, Дніпродзержин‐ ському та Каховському. Особливу увагу приділено збільшенню частки перезво‐ ложених ландшафтів у межах водосховищ.